Bold_logo_RGB

Omgevingsdienst NL

Omgevingsdienst NL is dé gesprekspartner voor milieukwesties en bundelt 28 omgevingsdiensten in Nederland. Ze bevorderen schone lucht, water en bodem, handhaven milieuwetten en organiseren evenementen, geven voorlichting en voeren projecten uit.

cmsontwerpwebdesignwebsite

Voor Omgevingsdienst NL hebben we een website ontwikkeld die alle 28 omgevingsdiensten van Nederland samenbrengt. Dit platform fungeert niet alleen als een website voor het presenteren van elke afzonderlijke dienst, maar ook als een uitgebreid kennisplatform waar relevante informatie over milieukwesties wordt gedeeld. Via talloze nieuwsberichten houden ze bezoekers op de hoogte van recente ontwikkelingen en initiatieven binnen de omgevingsdiensten.

een overkoepelende kijk
op bodem, lucht en water

We hebben ook verschillende toegankelijkheidsfuncties geïntegreerd, zoals een voorlees- en tekstvergrotende functie. Deze functies stellen bezoekers in staat om de inhoud van de website te beluisteren en gemakkelijk te lezen, wat de toegankelijkheid voor mensen met visuele beperkingen vergroot. Met deze verbeteringen zorgen we ervoor dat de website voor een breder publiek toegankelijk is.