Bold_logo_RGB

Koninklijke Hibin

Koninklijke Hibin, opgericht in 1905 en bekroond met het koninklijk predicaat in 2005, is een invloedrijk netwerk binnen de bouwtoeleveringssector. Het richt zich op arbeidsvoorwaarden, lobbywerk, belangenbehartiging en ondersteuning van leden op diverse gebieden, van wet- en regelgeving tot innovatie.

cmscrmontwerpwebsite

Voor Koninklijke Hibin hebben we het volledige ontwerp van hun website mogen realiseren, waarbij we specifiek hebben gefocust op het creëren van een gebruiksvriendelijke structuur die verschillende doelgroepen effectief bedient. Een van de uitdagingen was het ontwerpen van een platform dat niet alleen alle leden van Hibin bedient, maar ook alle medewerkers van deze leden voorziet van relevante informatie, zoals wijzigingen in de CAO en de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Onze aanpak heeft geleid tot een veelzijdige website die naadloos aansluit bij de diverse behoeften en doelen van Koninklijke Hibin en zijn leden. Bovendien hebben we de website gekoppeld aan een uitgebreid CRM-systeem om efficiënt beheer van contacten, leden, vergaderingen en opleidingen mogelijk te maken.

Mijn Hibin omgeving. Hier kunnen contactpersonen en medewerkers eenvoudig een account aanmaken en zich inschrijven voor diverse opleidingen. In deze omgeving kunnen zij ook hun voortgang bijhouden. Bovendien biedt de Mijn Hibin omgeving de contactpersoon de mogelijkheid om het beheer van interne opleidingen volledig te beheren. Met deze toevoeging hebben we een naadloze en efficiënte manier gecreëerd voor het beheren en volgen van opleidingen binnen Koninklijke Hibin.