Bold_logo_RGB

Kabelpro

Kabelpro is een groothandel gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige kabels en toebehoren. 

cmsHuisstijlontwerpseaseowebshop

Voor Kabelpro hebben we een uitgebreide webshop ontwikkeld die zowel fungeert als groothandel en rechtstreeks aan consumenten verkoopt. Met meer dan 7000 producten in het assortiment is het essentieel om een gebruiksvriendelijke interface te ontwerpen die de klant snel naar het gewenste product leidt. Om het winkelen nog gemakkelijker te maken, hebben we een klantlogin met een persoonlijk dashboard geïmplementeerd, waar klanten hun bestelgeschiedenis kunnen bekijken, favoriete producten kunnen opslaan en sneller veel gekochte producten kunnen afrekenen.

Om het productaanbod optimaal te presenteren, hebben we ook de productfotografie verzorgd. Op deze manier kan de klant het product visueel bekijken en beoordelen voor aankoop.

Daarnaast doen we continu SEO-analyses en optimalisaties om de website autoriteit te vergroten. Dit combineren we met Google Ads SEA om de online zichtbaarheid van Kabelpro te vergroten en meer verkeer naar de website te leiden

Naast het bouwen van de webshop voor Kabelpro hebben we ook hun volledige visuele identiteit ontworpen. Dit omvatte het creëren van een nieuw logo en het ontwikkelen van een consistente huisstijl die hun professionaliteit en betrouwbaarheid benadrukt.

Daarnaast hebben we aanvullend promotiemateriaal ontworpen, zoals flyers, banners, vlaggen en videopresentatie, allemaal in lijn met de nieuwe huisstijl. De beursstand werd strategisch ontworpen om potentiële klanten aan te trekken en hun uitgebreide productassortiment effectief te presenteren.