Bold_logo_RGB

Coopr

Coopr is een PR- en communicatiebureau met kantoren in Rotterdam en Antwerpen, gespecialiseerd in Brand PR en Corporate Communicatie.

cmsontwerpwebdesignwebsite
 

Vanuit de ontwikkeling van een nieuwe strategie, inclusief een passend logo en huisstijl, hebben we een volledig nieuw ontwerp voor de website gerealiseerd. We hebben de website geheel vanaf de basis opgezet en gekoppeld aan een op maat gemaakt CMS-systeem. Via dit systeem kunnen alle wensen tot in detail worden uitgevoerd. Daarbij is het gebruiksvriendelijk ingericht zodat iedereen gemakkelijk wijzigingen kan doorvoeren op de website.

De website bevat een uitgebreide blog- en casemodule. Blogberichten, podcasts en cases kunnen worden opgebouwd met verschillende stijlelementen zoals quotes, video’s en buttons. Op deze manier krijgt elk bericht en elke case een eigen uitstraling binnen de huisstijl.

Coopr deelt via hun blog en podcast enorm waardevolle content. Daarnaast versturen ze wekelijks een nieuwsbrief  die extra aandacht krijg op de website doormiddel van een hover button.