Bold_logo_RGB

Broekmans

Broekmans is een vooraanstaand installatiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring. Met de nadruk op persoonlijke benadering en vakmanschap, bieden ze een breed scala aan diensten, variërend van traditionele cv-installaties tot moderne verwarmings- en duurzame energietechnieken.

cmsontwerpwebdesignwebsite

Voor Broekmans hebben we een moderne en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld, waarmee klanten gemakkelijk producten kunnen bekijken, diensten kunnen selecteren en snel een offerte kunnen aanvragen. De integratie van een uitgebreid offerte aanvraagformulier stelt Broekmans CV in staat om klanten nog sneller van dienst te zijn en gepersonaliseerde oplossingen te bieden. Deze nieuwe website heeft geleid tot een verbeterde klanttevredenheid en heeft Broekmans gepositioneerd als een betrouwbare en toegankelijke partner.

 

Daarnaast hebben we een uitgebreid offerte aanvraagformulier geïntegreerd, waarmee klanten hun huidige woonsituatie kunnen beschrijven en zelfs een foto van de situatie kunnen uploaden. Dit stelt Broekmans CV in staat om de klant snel en efficiënt van dienst te zijn, door direct inzicht te krijgen in de specifieke behoeften van de klant en hierop in te spelen.