Bold_logo_RGB

AW Accu

AW Accu is een importeur van accu’s en diverse toebehoren. Ze bestaan inmiddels ruim 24 jaar en mogen daarom wel dé accuspecialist genoemd worden.

cmsontwerpseaseosocialmediawebshop

Voor AW Accu hebben we het volledige traject mogen uitvoeren en dat doen we op dit moment nog steeds. Het project omvat, het ontwerp, de ontwikkeling en het voortdurend optimaliseren van hun webshop. Onze betrokkenheid bij dit project omvatte verschillende aspecten om de online aanwezigheid van AW Accu te versterken en hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

We begonnen met het ontwerpen en ontwikkelen van een geavanceerde webshop die volledig was afgestemd op de behoeften van AW Accu en hun klanten. Met een focus op gebruiksgemak, functionaliteit en esthetiek hebben we een webshop gecreëerd die niet alleen een naadloze winkelervaring biedt, maar ook een krachtige zakelijke tool is voor AW Accu.

Onze rol ging verder dan alleen het initiële ontwerp en de ontwikkeling. We hebben het project van begin tot eind begeleid en zijn continu bezig met het optimaliseren en doorontwikkelen van de webshop. Dit omvat het optimaliseren van de vindbaarheid van de webshop door middel van SEO, evenals het beheren en optimaliseren van Google Ads om het verkeer naar de webshop te vergroten.

Daarnaast hebben we ons gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring door het maken van hoogwaardige productfoto’s en het schrijven van relevante content voor productgroepen en informatieve pagina’s. Deze content werd geïntegreerd in de webshop om de klanten van AW Accu te voorzien van de juiste informatie die ze nodig hebben om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen.

Een essentieel onderdeel van dit project was het gebruik van een op maat gemaakt CMS-systeem dat volledig is afgestemd op de wensen van AW Accu. Dit stelt hen in staat om de webshop eenvoudig te beheren.

Tot slot beheren en ontwikkelen we content voor hun nieuwsbrieven en social media posts, waardoor ze hun klanten regelmatig kunnen informeren en betrekken via deze kanalen.

De bezoeker kan met behulp van de handige auto- en motoraccuzoeker snel de juiste accu vinden. Daarbij zijn de eigen merkaccu’s gekoppeld aan overeenkomende merken, zodat de klant een weloverwogen keuze kan maken.